fbpx

DU BEHØVER IKKE OPFINDE DEN DYBE TALLERKEN

Du kan google ALT om sund livsstil og grønne opskrifter og blive mere og mere forvirret og overvældet af sundhedsjunglen. Eller – du kan snuppe den lækre, nemme genvej, jeg har skabt til dig her og spare dig selv for oceaner af både tid, penge og frustration.

Kom godt i gang med den anti-inflammatoriske kost med FABULOUS FEMALE Fast Track

FABULOUS FEMALE Fast Track

Super lækkert minikursus, der hjælper dig godt i gang med den anti-inflammatoriske kost. Du lærer alle de grundlæggende principper om, hvad der er godt at skrue op for eller ned for – eller helt udelukke. Og det hele bliver serveret for dig i små, lækre læringshapsere – perfekt til en travl hverdag.

Alt det her får du

   

  • Op- og nedtrapningsplan, så du hjælper kroppen kærligt i gang med din nye kost
  • Den anti-inflammatoriske tallerkenmodel – din enkle genvej til at ”gøre det rigtigt”, uden at tælle kalorier
  • Grundprincipperne i protein, kulhydrat og fedt i det anti-inflammatoriske univers
  • Ugeplan med forslag til dine måltider – nemmere bliver det ikke
  • Mine favoritter og Go-to Opskriftshæfte med masser af lækker inspiration
  • Personlig Journal, hvor du kan gøre status, sætte mål og gi’ dig selv hep og ros
  • Din uundværlig Rescue 911 plan – til de dage, hvor du har brug for sunde alternativer eller hurtige genveje

  Men det er ikke det hele…

  Du får også to inspirerende undervisningsvideoer med Pernille Elvirose, der guider dig gennem enkle åndedrætsøvelser og introducerer dig til den energigivende træningsform QiGong, som hjælper dig med at få ro på nervesystemet og fylde kroppen med god energi.

  VIGTIGST AF ALT…

  Jeg ønsker for dig af hele mit hjerte, at FABULOUS FEMALE FAST TRACK vil give dig lige præcis den overskuelige guidance, du skal bruge for at komme godt i gang med den holdbare kostændring, du drømmer om – uden at du går rundt konstant sulten eller er bange for, at alt det “syndige” er forbudt for evigt.

  Alt er tilladt i balance – både det syndige, det søde og det snaskede!

  Minikurset og alle de små lækkerier er pakket fra mig til dig med et ønske om at hjælpe dig til et sundere og gladere liv i bedre balance.

  HEJ – JEG HEDDER MERETHE

   

  Jeg er stifter og ejer af BETTER BALANCE by Palsgaard, og uddannet kropsterapeut, coach og anti-inflammatorisk kost- og livsstilsvejleder.

  I mere end 30 år har jeg været mentor for mennesker, der ønsker forandringer og jeg har selv benyttet mig af utallige coaches og erhvervspsykologer i min tid som topleder i kosmetikbranchen.

  Jeg er hverken læge, professor eller forsker, men mine uddannelser, faglige research og mange års erfaring har givet mig en masse viden og værktøjer, der kan hjælpe dig på rette vej.

  Du skal vide, at jeg har gået vejen selv og prøvet det meste. Og jeg fik vendt bøtten fra udbrændt multiallergiker til en sund, stærk og glad krop.

  Min vej til et liv i balance er at arbejde med det hele menneske – fysisk, psykisk og mentalt.

  Når jeg ikke nørder i BETTER BALANCE universet, så er jeg gift med Tom, mor til 3 voksne børn og glad og stolt farmor til Storm og Frederik.

  Her kommer en opsamling på alle de lækkerier, du får i

  FABULOUS FEMALE Fast Track

  ANTI-INFLAMMATORISK KOM GODT FRA START GUIDE

  Trap op, trap ned, tallerkenmodel efter anti-inflammatoriske principper og alt det andet, du har brug for til at komme godt i gang med det anti-inflammatoriske univers.

  MINE FAVORITTER OG GO-TO OPSKRIFTER

  Masser af lækker inspiration til sund, anti-inflammatorisk mad+ en Ugeplan med forslag til dine måltider. Nemmere bliver det ikke.

  PERSONLIG JOURNAL

  Her kan du gøre status, sætte mål og gi’ dig selv hep og ros. Et rigtig godt værktøj til at spotte, hvad der er din særlige udfordring, så du ved præcis, hvor du skal sætte ind.

  RESCUE 911 PLAN

  Til de dage hvor det skal gå lidt hurtigt, får du min RESCUE 911 plan. Forslag med max 5 ingredienser til de dage, hvor du har brug for sunde alternativer eller nemme genveje..

  ÅNDEDRÆTSØVELSE – VIDEO

  Pernille Elvirose guider dig gennem enkle åndedrætsøvelser, der hjælper dig med at få ro på nervesystemet.

  QIGONG TRÆNINGSØVELSER – VIDEO

  Pernille Elvirose giver dig en introduktion til den rolige træningsform QiGong, der fylder kroppen med god energi.

  “Jeg meldte mig til et forløb med Merethe og Better Balance med ønsket om at få inspiration til en sundere hverdags-livsstil. Og jeg fik alle mine forventninger indfriet. Sammen med de mange skønne og smagfulde anti-inflam-matoriske retter fik vi en grundig introduktion til nemme opskrifter samt kostens betydning for vores velvære og sundhed.”

  - Vibeke Vincent

  Jeg har fået god hjælp til at få øje på hvad jeg spiser, og vælger fra og til.

  Det søde er næsten helt væk, kaffen er skåret ned. Ost og brød er reduceret og erstattet af andre sundere retter – og det bedste er nok den lethed jeg oplever. Så jeg savner slet ikke de søde sager.” 

  - Sus Thorslund

  “Hvis du overvejer at starte en sund livsstil med antiinflammatorisk kost er Merethes forløb den bedste inspiration.

  Merethe formidler på bedste måde hvordan du kan lave antiinflammatorisk mad, og få nye gode vaner – uden at det bliver kompliceret”

  - Birgitte Vestbjerg

  OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

  Er man ikke bare sulten hele tiden?

  Nej det behøver du bestemt ikke at være.

  Det her er ikke en kur med en masse restriktioner, hvor du tæller kalorier og vejer maden. Det er en guide til, hvordan du skruer op for de gode madvarer der nærer kroppen og begrænser inflammation.

  Jeg har virkelig oppustet mave - er det her kursus noget for mig?

  Hvis der er noget, der generer og begrænser dig, SÅ ER DET VIGTIGT at gøre noget ved det. Hvis du f.eks. tror, at det er normalt at have oppustet mave, at sove dårligt, at have ondt i leddene og mega halløj i hormonerne – så kan jeg fortælle dig, at det behøver ikke at være sådan.

  Jeg ser det så tit hos deltagere, som jeg har med på mine forløb. Derfor bliver jeg også ekstra glad, når vi med meget små forandringer kan opnå så meget mere velvære og livskvalitet.

  Og det er din tur nu!

  Skal jeg så kun spise grøntsager og undvære alle de gode søde sager?

  Altså jeg må jo være ærlig og sige ”Jo større problemer du oplever, jo mere disciplin kræves af dig – der er ingen quick fixes, så giv det en chance”

  Hvis du som mig har levet lidt for godt (og syndigt) i perioder, så har du måske brug for at gå lidt mere konsekvent til værks – så derfor får du et hjælpeværktøj, der kan være en god støtte i starten. Op- og nedtrapningsværktøjet er kort sagt en optrapning af alle de “gode sager” og en nedtrapning af alle de “mindre gode sager”. Så vil du ret hurtigt opleve en lethed og et større overskud.

  Får man det ikke virkelig dårligt, når man begynder at spise anti-inflammatorisk?

  Det kan altså godt give lidt hovedpine, ekstra besøg på toilettet og ømhed i kroppen at ændre kostvaner. Det er grundet den udrensning af affaldsstoffer og afhængigheder af især sukker og kaffe.

  Så sørg for at drikke rigeligt med vand – og glæd dig til, at du får energi og overskud til gengæld for anstrengelserne.

  Rigtig god fornøjelse med at komme i gang med at skabe nye sunde kostvaner.
  Kærlig hilsen