High Perfomance Boost-forløb

GØR VEJEN TIL EN SUNDERE OG STÆRKERE UDGAVE AF DIG SELV KORTERE MED ET HIGH PERFOMANCE BOOST FORLØB HOS JACOB

Mit efterspurgte High Perfomance Boost forløb er skabt på baggrund af mine erfaringer fra mit arbejde med professionelle atleter og erhvervsfolk, min viden om hjernen og kroppen samt mere end 12.000 manuelle medicinske behandlinger. 

Forløbet er til dig der gerne vil optimere dig selv i det du laver og samtidig søger hurtige og varige resultater. Hvad enten det gælder din sport eller dit erhverv vil du efter et forløb opleve at stå skarpere og mere robust samt besidde en større viden omkring hvordan du giver dig selv de bedste rammer for at præstere på dit højeste niveau. 

5 FysioEnergi Terapi behandlinger

FysioEnergi Terapi er en manuel medicinsk behandling, der kombinerer de mest effektive behandlingsteknikker fra Osteopati, Fysioterapi, Zoneterapi og Kropsterapi med akupressur, ledfrigørelse og et stort fokus på åndedrættet og de indre organer. Ofte sidder årsagen til de problemer vi oplever ikke det sted vi tror, – FysioEnergi Terapi finder og behandler årsagerne der begrænser din optimale perfomance.

Din behandler: Jacob Palsgård, Manuel Medicinsk behandler med speciale i perfomanceoptimering og fysiologisk stress behandling, Aut. Fysioterapeut

5 NEO behandlinger

NEO er en effektiv restitutionsbehandling som i et High Perfomance Boost forløb hjælper din krop med at opnå de bedste og hurtigste resultater. Ved at øge restitutionsevnen og balancere dit nervesystem sørger NEO behandlingerne for at din krop tager godt imod de ændringer og input du forsøger at skabe på vejen mod en øget perfomance.

Sundhedsfaglig sparring og vejledning i hjernens potentiale

For at sikre dig varige resultater er en stor del af et High Perfomance Boost forløb den sundhedsfaglige sparring undervejs hvor der især er fokus på hjernens og kroppens indbyrdes forhold. Ved at skabe en forståelse for hvordan kroppen og hjernen hænger sammen skaber vi det bedste fundament for en varig perfomance optimering. 

PRIS
Pris. 4.000 kr
(Værdi kr. 6.250)