PRISER

FysioEnergi Terapi

FysioEnergi Terapi er en behandling skabt på fundamentet fra evidensbaseret viden om smerte, fysiologi, anatomi og sygdomslære kombineret med viden om kroppens energisystemer. Behandlingen søger at skabe balance imellem kroppens systemer, og der arbejdes målrettet med at forløse de energiblokeringer der opstår i kroppens energisystemer.

Én behandling

600,-

Klippekort (5 behandlinger)

2.750,-

Klippekort (10 behandlinger)

5.000,-

Face & Body De-stress Treatment

En Face & Body De-stress Treatment skaber en oase for din krop og dit sind. Genfind din balance og pleje med denne naturlige behandlingsmetode, som består af ansigtszoneterapi, lymfedrænage, akupressur og ansigtsmassage, der beroliger dit nervesystem og behandler kroppens blokeringer.

Én behandling

1.000,-

Klippekort (5 behandlinger)

4.500,-

Klippekort (10 behandlinger)

8.000,-

NEO behandling

NEO behandlingen er en integreret del af vores sundhedsklinik, og vi bruger både behandlingerne individuelt og i samspil med vores andre behandlinger. NEO hjælper mennesker til færre smerter, forkortet restitutionstid, mere overskud, bedre søvnkvalitet samt en øget helingsproces ved skader.

NEO behandling

500,-

Klippekort (10 behandlinger)

4.000,-

NEO abonnement m. fri adgang

1.000,- /mdr.

Kombinationsforløb, 5 NEO
og 5 FysioEnergi Terapi

4.000,-

HIGH PERFOMANCE BOOST-FORLØB

FysioEnergi Terapi & NEO

Kombinationen med Jacobs behandlinger efterfulgt af en NEO behandling har erfaringsmæssigt vist sig at skabe positive resultater hurtigere end normalt. I kombinationsforløbet indgår screening og diagnosticering, så vi sikre at arbejde med årsagerne til dine skader og smerter – fremfor symptomerne.

5 x FysioEnergi Terapi
+ 5 x NEO behandling: 

4.000,- /mdr.

Giv ren forkælelse til en, du har kær

Hvem kender du, som fortjener ekstra forkælelse? Et BETTER BALANCE by Palsgaard gavekort er ren selvforkælelse til ham eller hende, der trænger til ren velvære for krop og sjæl.
Du vælger helt selv beløbet.

HAR DU SPØRGSMÅL, ELLER UNDRER DU DIG OVER NOGET?

Du er altid velkommen til ringe ind eller sendes os en besked – vi er her for dig. 

Merethes kontaktoplysninger:

+45 40 11 36 05
merethe@bypalsgaard.dk

Jacobs kontaktoplysninger:
+45 26 79 42 63
jacob@bypalsgaard.dk