fbpx

PERSONLIGT OG RET HÅNDHOLDT

recovery-boost
forløb på 6 uger

Vores populære signaturforløb hvor vi kommer hele vejen rundt,
og skruer op for kroppens restitution. Forløbet er til dig der hænger lidt i bremsen, døjer med skavanker, føler dig stresset eller energiforladt, er sygemeldt eller måske er i risiko for en sygemelding. Sammen løfter vi kroppen og sindet tilbage i balance.

3 FYSIOENERGI TERAPI BEHANDLINGER

FysioEnergi Terapi er en manuel medicinsk kropsbehandling, der kombinerer de mest effektive behandlingsteknikker fra fysioterapi, osteopati, kropsterapi og zoneterapi med akupressur, ledfrigørelse og et stort fokus på åndedrættet og de indre organer.
Ofte sidder årsagen til de problemer vi oplever ikke det sted vi tror, eller hvor vi oplever smerte – FysioEnergi Terapi finder og behandler årsagen.

Din behandler: Din behandler Jacob Palsgård, Aut. Fysioterapeut og Manuel Medicinsk Behandler med speciale i fysiologisk stressbehandling.

3 AFKLARENDE SAMTALER

Opstartssamtale inkl. din personlige journal, så du kan slappe af, føle dig tryg og have tillid til os og forløbet.
Anti-inflammatorisk kost- og livsstilsvejledning inkl. materiale. Afsluttende samtale inkl. materiale, hvor vi hjælper dig til en større afklaring omkring dine mål og skaber klarhed om din vej fremad.

Din behandler: Merethe Palsgaard, coach, kropsterapeut og anti-inflammatorisk kost- & livsstilsvejleder.

FRI NEO BEHANDLING EFTER BEHOV

NEO er en effektiv restitutionsbehandling, der bl.a. hjælper mennesker til færre smerter, bedre søvn og mere overskud og livskvalitet ved at øge blodgennemstrømningen i kroppen og afbalancere dit nervesystem når du modtager behandlingen.

Behandlingen foregår “af sig selv” mens du i 47 minutter bare læner dig tilbage og slapper helt af.

Som en ekstra bonus får du også en NEO flaske som er en energiberiget drikkedunk, så du kan holde væskebalancen i orden.

6 ugers personligt restitutionsforløb

Pris 6.000 kr.

VÆRDI: 8.820 kr.

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke et forløb, så kontakt os på e-mail eller telefon.
Vi glæder os til at hjælpe dig.

Book tid

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid.
Kontakt os via denne formular.